2008. okt. 30.

Pesten jártam....

ma. Felvitt a zuram. Félévente "jár" nekem/ kiharcolom / megszervezem. Kipucováltattam a varrógépet, nem volt semmi komoly baja, de ráfért a generálozás. Több, mint 5000 ft volt. :-(((
Bár éppen most 7 éves (Pfaff tiptronic 2030), és ez a 3. nagytakarítás nála. Elvarrt már néhány kilométer cérnát...

Jártam a Meseboltban is, meg az Aréna kiadónál megvettem a 4 Tildás könyvet egyben, akciózva 8000 ft! volt együtt. Még a hülyének is megéri, hát még nekem! :-))) Kreatív hobbis mesegyapjú is került a szatyorkámba, és a végén a jól megérdemelt Ikea. Itt elsősorban ötletet gyűjtöttem, mert a kicsi lassan kezdi kinőni a szekrénykéjét, de a lakás mar teli van, így erősen sakkozni kell a bútorokkal, ha a tiéd lesz ez, akkor én megkapom azt, nőnek az igények. Hiába no, ahol már kamaszodó kishölgyek is vannak! :-)))

A gyerekek tegnap óta mamáznak. Furcsa volt most este a csendes ház. Ilyen lesz majd, ha már újra csak ketten leszünk?

Saját munkáról fotó most nincs, viszont a legutóbbi foltos találkozóra elhozta az egyik "tanfolyami hallgatóm" :-)) a már elkészült munkáját. Nagyon szép lett, a szélén a tűzés külön piros pontot kapott.








2 megjegyzés:

zazálea írta...

Milyen jó lehet visszalátni a tanfolyamba fektetett energiát! Jó, ha van visszajelzés, pláne, ha ilyen... Gratulálok az alkotónak és az oktatónak! :)

Monika írta...

Milyen szép ez a terítő!!!Én is tanultam ezt a technikát és először fintorogtam,de már látom benne a lehetőségeket!