2008. júl. 28.

Karcag 1.

Ez volt a negyedik karcagi foltvarrós táborom, amin részt vettem.

Kicsit izgalmasra sikerült a háttér szervezése, mert egyik nagymama addigra már két hetet unokázott 1 ill. két gyerekkel, a 3. hétre nem zuttyinthattam volna nyakába mind a négyet. Jóból is megárt a sok....

Másik nagymama Erdélybe el (itthon akart maradni de nem engedtük, eleget mártírkodik így is...) Szóval marad apa, vagy maradok én - itthon.

Tehát apa vállalta - 3 napról volt szó, mert utána már jött a nagyi haza. Soha nem volt 1 napnál többet teljesen egyedül a gyerekekkel, így kicsit izgultam. Szerintem ő is. :-)))

Kis mosolyszünettel indultam el itthonról, így az első napokra rányomta a bélyegét, hogy valóban jól döntöttem-e, hogy elmentem. De aztán úgy döntöttem hogy igen. :-)))


Napló:

1. nap A többieknek kezdő/ráhangoló, nekem "retreat". Elvonultam a még üres terembe, elővettem a kék és fehér négyzeteimet, és varrtam. Sokan át-átjöttek megnézni, és folyamatosan hízott a májam a sok dicsérettől! .-))) (ezt majd kicsit később mutatom, mert a fehérből nem vittem pótlást, és természetesen az utolsó előtti vágáskor elszabtam.....)


2. nap Anikó hátizsákot tanított. Megint pedálgép voltam, mert kettő készült. Az egyik előre steppelt anyagból, általam festve a nagylánynak, a másik nekem.




Szeretem őket! :-)))

2 megjegyzés:

Elizanikó írta...

Ezek nagyon szépek lettek ! örülök, hogy tetszik . Nagyon praktikus viselet, biztosan szeretni fogjátok.

lomaquilt írta...

Nagyon szép lett, sajnos én már nem akarom megtanulni, mert szinte mindenkinek van!