2008. márc. 4.

Blogok, tervek

Találtam egy kedves hölgyet, aki hozzám igen hasonló stílusban dolgozik. Ő is szereti a turis holmikat "megmenteni", átalakítani, újrahasznosítani.


(Ha valaki megszánna, és elmagyarázná, hogyan kell linket szépen beillesztni, nem lennék háládatlan - a html enyhén szólva kínai nekem... )
Megj.: úgy tűnik, sikerült .... Köszönöm!
Van néhány blog-ring, amit ritkásan szoktam átfutni, az egyik a Stashquilts , akik a felhalmozott anyagaikból dolgoznak, a másik a Stashbusters .
Meg egy kis ráadás:
http://alt-webring.com/cgi-bin/list.pl?ringid=quiltmavericks;siteid=quiltvilleblog


A látogatószámlálómat se tudtam beállítani - mindig kapom a heti jelentést, hogy "0" a látogatóim száma. Már-már fel is adtam a blogolást, aztán néhány kedves ismerősnél, sőt ismeretlennél is be lettem kedvencelve. Tehát mégis járnak nálam! Egészen kisímult a lelkem! :-)))

A jövő hét végére kell leadni a munkákat, ha benevezünk a régiós kiállításra. Kiváló alkalom, hogy befejezzem az ananászos takarómat,



meg az ősszel elkezdett Convergence-t. Meg egy szép tavaszit is szeretnék saját festett anyagokból. Még az ősszel láttam a Textilmúzeumban egy számomra nagyon szép zöldekből összerakott tűzött képecskét, ez indította be a fantáziám:

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Szia Ildi!

Én olvaslak, nagyon is:)))

Ami a linkbeszúrást illeti: Mondjuk úgy szeretnéd, hogy "Olvasom mama blogját" és azt szeretnéd, hogy a mama szóra kattintva jelenjen meg a blog. Szóval, dupla kattal kijelölöd a mama szót és felül arra a kis zöldes ikonra kattintasz, ott megadod a blog címét (az elejét se felejtsd le: http://...). Így tudsz linket beszúrni.

Olvasószámnlálónak én ezt használom, nálam bevált, remek kis dizájnjai vannak, be lehet tenni az oldalra: http://www.dominocounter.net/index.php

És írj csak bátran, fotózz sokat, mert én speciel imádom a munkáidat (csak lusta vagyok sűrűn írni...) Pedig ez az ananászos... ez valami csoda lesz! A kecskeméti találkozóra varrod?

b_ildikó írta...

Köszi, a linkelés már megy! (Egy próbában kipróbáltam) Most a számlálás következik....

Igen, a kecskeméti kiállításra készülök.

Ibcsy írta...

Én ismeretlenül is olvaslak. Nagyon tetszenek a munkáid!

Mamis írta...

Én is rendszeres látogatód vagyok,nagyon szépek a munkáid!

kastanie írta...

Nálam is "be vagy kedvencelve fejben", nagyon örültem, hogy mutattál új linkeket is.