2010. jan. 29.

Este van, este van....

..... amikor az emberlánya már mindenkit lefektetett, és felvonul egyre kedvesebb kis laptopjához, amit már egészen kezd belakni (csak azok a fránya levelek nem bírnak még erre érkezni), akkor rájön, hogy a Windows Media Player-en bejön egy csomó rádió onlájn. Lehet, hogy ezt a Windows7 tudja? Nemtom. 

És akkor a klasszikus zenék zenék között - van vagy 25! - találok egy andalító zongorásat. És akkor eszembe jut egy nagy-nagy kedvenc blogom, ahol hasonló zene szólt. Sajnos a gazdasszony mostanában nem frissíti, de hatalmas élmény volt követni. És most, hogy a linket megosszam veletek, előhívtam, és újra ott tudtam ragadni hosszú percekre.Ó, de jó lenne legalább feleolyan hálatelt szívvel, türelemmel és hittel élni a mindennapjainkat!

Ahelyett, hogy a már beérkezett FEB-munkákat rendezném. Meg a holnapi ittalvós bulira készülnék.  Meg válaszolnék sok-sok kedves emberkének. Meg megvarrnám a saját (pályázaton kívüli) pályamunkámat.

Sebaj. Ezek mind megvárnak. Most jól feltöltődöm békével és nyugalommal. Holnap pedig előadom a szuperanyut, és hipp-hopp mindent elintézünk.....

Jó éjt! :-))))

2 megjegyzés:

Monika írta...

Ildikó!Köszönöm,köszönöm,hogy megosztottad ezt a blogot !!!!Máris odavagyok érte!Pont az sugárzik ki belőle,ami nekem is fontos és amire vágyom: békesség, család, sok gyerek,farm,kert....Köszönöm!Szebbé tetted a napomat!
Puszi!

Fabrikák írta...

Ildikó, köszönöm neked ezt a blogot!Ez a fajta életszemlélet azt hiszem sokunk lelkét rabul ejti!Bár nekünk is megadatna!