2010. nov. 25.

Visszatérés

Megpróbálom...

Az elmúlt évben a felfordult családi viszonyok miatt (mármint hogy én kerestem a pénzt), a varrásra, így a varrósblog vezetésére alig maradt időm. Szép lassan el is szoktam tőle... mind a varrástól, mind az írástól.
Ami tartotta bennem a lelket, az a befejezős játék volt. Tudtam, hogy havonta legalább egyszer jelentkeznem kell, mert számítanak rám, mert számítotok rám, mert megígértem, meg különben is. Kell. Fontos.

Most ősztől lazult egy kicsit a feszített tempó, de addigra annyira elhanyagolódtak egyéb teendőim, gyereknevelés, plusz foglalkozás velük, ház-karbantartás, hogy az lett a fontosabb, nem a blogolás.
Azért volt varrogatás is, de a fotózás, beszámolás rendre elmaradt.
És ugye el is lehet szokni a rendszeres írástól is. Nehezen szántam rá magam újra.

Aztán jött egy új szerelem(?), irányvonal az életemben. Minimál - nincs rá jobb szavam. Majd - ha összeszedem magam, lesz belőle külön blog is... talán.... egyszer...
Hogyan éljünk egyszerűbben, kevesebb kacattal, az igazán fontos dolgokat előtérbe helyezve? Izgalmas témák, jobbnál-jobb blogok, nemes  gondolatok.


Így szent elhatározással megpróbálok újra a blogoszféra világába visszatérni....

(Fél)kész munkák a tarsolyomban, fotómasina feltölve, bejegyzésvázlatok előkészítve.


Meglátjuk, mi sül ki belőle! :-))

3 megjegyzés:

Julcsi írta...

Éljen! Mindent bele!

ZsuzS írta...

Kíváncsian várom a folytatást!

editsokadik írta...

Ildi!
Kíváncsian várom az írogatást az említett témában! Minő "véletlen", én is ilyen blogokat olvasgatok újabban - jó lenne látni, hogy kinek mit sikerül belőle megvalósítani!