2009. dec. 22.

... elfáradtam már nagyon...

....sorsomat már Rád hagyom... szól egy egyházi ifjúsági gitáros ének. Ezek a sorok visszhangoznak már napok óta a fejemben, de még mindig nincs vége - mármint a feladatoknak.


A vásár után újfent belevetetttem magam a helyettesítésbe, párhuzamosan az ott kapott megrendeléseket és a családi ajándéklistáról varrogattam. Két megrendelést, ami nem kifejezetten karácsonyi - már átkértem januárra, a családiról is húztam ki ezt-azt, így már csak egy asztalterítő marad, ami viszont nem patchwork. Az imént végre elpakoltam az anyagkupacokat, már csak a terítő taftjai fénylenek a gép mellett. Hallelujah!!!


A tennivalók listájáról is folyamatosan húzogatok ezt-azt, hogy ne nyomasszon, mennyi minden vár még rám. Végül is, nem a ragyogó fürdőkádtól, a pókhálómentes mellékhelyiségtől, vagy a 10 féle süteménytől ünnep igazán az ünnep. Legalábbis remélem. Azért a mézeskalácsillat az hiányzik... :-(
Sőt, a rántott hal is lehet tengeri filéből, nem kell feltétlenül pontynak lennie. Meg a kalács is lehet az ünnep reggelén bolti, nem anyasütötte.


Eredetileg ma már letettem volna a lantot, de a kedvenc helyemen lebetegedett egy kollega, így még holnapra is kaptam felkérést, amit el is vállaltam. (... és ehhez 3/4 5-kor kell kelnem brühühü...)
A jövő hétre viszont "szabadságot" vettem ki!!!! :-))))) A történet hozzá majd később.



A képek illusztrációk, friss rendelések és megmaradt vásárfiák vegyesen.








Ja, és a lényeg! Ha addig nem jönnék, áldott, békés, meghitt karácsonyt kívánok minden erre tévedőnek!

3 megjegyzés:

gubike írta...

Békés készülődést, és jó pihenést az ünnepekben!

Monika írta...

Én is sokszor érzem a nagy fáradtságot,csak nem írtam le.Az előbb olvastam egy blogon egy őszinte beírást,ahol megfogalmazta az írója,hogy:
"Nem is tudom, mit gondoltam. Talán azt, hogy ha tökéletes lesz a teríték, akkor az egész ünnep tökéletes lesz? "
Én is igyekszem,de képtelen vagyok többre.Mindig azt érzem,hogy kevesebbet teljesítettem,illetve azt hiszem túl sokat betervezek.
Pedig tudom,hogy mindenki a szeretet teljes hangulatra fog emlékezni,nem a terítékre és egyebekre.

ZsuzS írta...

Elsősorban kellemes szabadságot, majd békés, ÜNNEPET kívánok Neked és családodnak.