2009. dec. 3.

Meghívó

ide! :-))


Még nyár végén vetette föl édesanyám, hogy hazajöhetnék a Virágkiálításra kiállítani/árulni/vásározni. Mivel nem csak a patikai helyettesítés szerepelt középtávú terveim között, hanem a foltvarrás mint vállalkozás beindítása is, így ez kiváló lehetőségnek mutatkozott. Nosza, vágjunk bele!
Elkezdtem kiépíteni az árukészletet, de mennyit? melyik modellekből? kis- vagy nagyszériás? Röpködtek a kérdések, dilemmáztam. Az időm meg közben vészesen fogyott, amiről a bőséges helyettesítenivaló is gondoskodott....
Aztán csak összeállt egy kisebb mennyiség, és ma reggel végre hazaérkeztem. Délután berendezkedés - bőséges kiállítanivalót is hoztam, és holnap indul a nagy megmérettetés! :-)))


Szóval:

SOK SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT A "PIROS ISKOLA" EMELETÉN A 26. TEREMBEN PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG!

Aki még nem járt Kecelen virágkiállításon, és ideje engedi, ne hagyja ki! Gyönyörű virágkompozíciók, kötészeti versenyek, és mindenféle árusok - virágosok és "bazárosok" találhatók 3 hatalmas iskolaépületben + 1 sportcsarnokban! Programok a kicsiknek! Fazekasremekművek (már láttunk néhányat, tényleg nagyon szépek), rengetegféle különleges cserepes virág - az egyik iskolaépületben csak ők vannak.

Izgatottan és várakozással tekintek az elkövetkező néhány nap elébe......

Nincsenek megjegyzések: