2008. dec. 12.

Újabb zsepitartók

Reggel, amint végigfutottam a kedves bloggerinák friss bejegyzéseit, a saját új posztomat senki bloglistájában nem láttam :-(( Csak velem szórakozik a virtuális világ....? (Délre már megjelent. Ilyennel még nem találkoztam. Mire megjelenek, már lenn is vagyok a süllyesztőben...)

Na mindegy.

Szóval a zsepitartókhoz hozzátartozik, hogy amikor nálunk volt az országos foltvarró kiállítás (2005), akkor láttam félszemmel a délutáni ötletbörzén egy másik asztalnál (akkor éppen én is börzéztem a dánoktól tanult papírravarrós lógókákkal) , talán a kalocsaiak hozták? nem tudom.
Azóta nagy sikere van, akár ajándékba, akár megrendelésre készítem.
Fogyasszátok egészséggel, remélem érthető a leírás.
Itt van egy újabb kép, szerdán készültek. Ilyen, amikor rendes pw-t rakok rá.



(Ma este divatbemutatóra megyek, ahol 4 táskám is fellép! :-)) Párhuzamosan a zongorás lányomnak vizsgahangversenye lesz. Oda apjukom megy.... )

7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ne felj,nálam ott vagy! És olvaslak is!
Lépésről lépésre pedig nagyon is érthető!
Minden jót estére Neked is és leánykának is!

Mamis írta...

Köszi a részletes leírást.
Ja, és nálam is jelen vagy!!!

b_ildikó írta...

Köszönöm kedvességetek! :-))

F.Gina írta...

Én is olvastam, még kommenteltem is :)) Ez is nagyon klassz színvilágú. Gratula a táskáidhoz, jó szórakozást !

dixike12 írta...

Én is olvaslak, miért nem látod??? Jók a dolgaid, nálam ott vagy az olvasandók között.

b_ildikó írta...

Kedves lányok! Köszönöm az aggódást, nem is veletek volt a bajom, hisz a 6 nappal azelőtti hozzászólásom ott volt valahol a listátokon, csak nem frissítette az enyémet, miközben másokét igen...csak fél nap múlva. Szóval monnyon le a blogger! :-)))

szkornelia írta...

Most már nálam is ott vagy a listán. Nagyon klassz dolgokat csinálsz. A pzs tartót szeretném majd megvarrni a leírás alapján, ami szintén nagyon szemléletes. Én kezdő vagyok, de azt hiszem megértettem. :) A kérdésem még az lenne, hogy ilyen klassz pl. macskás anyagokat honnan lehet szerezni?