2008. nov. 16.

Készülődés

...a karácsonyra.

Hát elkezdődött. Apróságokkal kezdtem, közben készült egy zsúrajándék is, sőt a szombati szeánszot a foltoskörben is én tartottam.

Kezdjük a szombattal: Bonnie Hunter alaján 3 gyorstechnikát mutattam (ananász, egyfajta négyzet-a-négyzetben és a rejtett spulni) azoknak, akik eljöttek. Nem voltunk sokan, viszont szinte mindenki dolgozott. Remélhetőleg jól megértették, és megszerették a technikákat. Én jól éreztem magam! :-)))
Egy kis ízelítő:



(A négyzet-a-négyzetben technikával "rendelt" anyum egy takarót, így arról majd lesz tutorial magyarul is.)

Volt a Meskán egy vásárlóm, aki a bordó cicás neszi mellé kért irattartót is. Mivel ugyanolyan bordóm nem volt, inkább a cic színéhez kerestem, és találtam ezt az okkeres sárgát.


Ezek pedig a karácsonyi előzeteseim. Először a karácsonyi anyagos kosaramból a dirib-darab fecniket szedtem elő, azokból készültek a szívek előlapjai meg a fenyőfák. A csillagosok Colette nyomán készültek.



Ez a szütyő az egyik Tildás könyvből készült, zsúrba ment. Valamikor vagy 7-8 éve is csináltam ilyet, de akkor még nem tudtam, hogy egy leendő könyv szellemi termékét koppintom.... :-))
Ha most ezzel kilépnék a szabadpiacra, senki le nem mosná rólam, hogy nem az én kitalálmányom. :-)))

Egy pézsétartó is készült hozzá.


6 megjegyzés:

F.Gina írta...

Várom a gyorstechnikádat, amit varrtál belőle, az nagyon jónak tűnik !

Abile írta...

Ennyi gyönyörűséget készítettél! :o)

Colette írta...

Nagyon helyesek lettek a díszeid, gratula...

Judit írta...

Nagyon szépek lettek!!

Endy írta...

Mennyi szèpsèg! Nagyon jòl nèz ki ez a technika!

b_ildikó írta...

Gina! Lehet, hogy nem voltam egyértelmű, de ezek a blokkok a "tanítványok" munkái! :-)) Majd javítom a szövegben. (a kész munkák az enyémek)

Különben köszönöm a bókokat!

Holnap szabin leszek, azt se tudom, melyik végén álljak neki a listámnak, annyi ötletem van. Egy csomó mindent szeretnék kiszabni, előkészíteni, mert ez jár felfordulással. Utána már a munkás hétköznapokon, leckekikérdezés közben már lehet varrogatni...