2010. márc. 1.

Fejezzük be együtt - februári nyertes

....de még előtte néhány történetke azoktól, akik blognélküliként vágtak bele a befejezősdibe. Amikor küldik a képeket, (néha) kapok mellé egy kis műtörténetet.
Itt van például Borcsamama, akivel valamikor Karcagon találkoztam egy foltvarrós táborban. Aztán még egy csomó helyen, legutóbb például Fehérváron, az Indexes foltvarrós szaktopik 10 éves találkozóján.

Naszóval Borcsamama írta:
"Befejeztem a februári UFO-t, ami nem más,  mint a fórumon két éve elindított körvarrós játék befejezése. Most mindenképpen aktuálissá vált,  mert a fehérvári találkozóra mindenképpen meg akartam csinálni, így most két legyet ütöttem egycsapásra. Küldök egy képet, amikor még szanaszét voltak a blokkok, egyet a kész munkáról, és egyet a hátuljáról a tűzés miatt. Na nem mintha annyira szép lenne, de az eddigi tűzéseimet tekintve tőlem ez hatalmas teljesítmény..... Borcsa"
Ne szerénykedj, Borcsa, volt már neked önálló kiállításod is! :-))

Aztán levelezésben voltam Judittal Gödről, hogy az ő  9 (!) éves kislánya is versenybe szállna. Ő Panna Gödről.
"A Panna egy féligkész szemüvegtokot fejezett be, amit én kaptam meg. (pont ilyen anyagból varrtam magamnak pénztárcát és óraszíjat, úgyhogy most teljes az összhang).
Én egy számolgatós faliképet fejeztem be, amit azóta a kisfiam már be is vitt az oviba. Még tavaly elkezdtem, megvoltak a tépőzáras figurák, a terv, de aztán félbemaradt. Most végre sikeresen megküzdöttem vele!"
 És akkor jöhet a halk dobpergés, és a nagy bejelentés:

GINA! Gratulálok, kérem a címedet, és küldöm a csokor tulipánt! :-)

Köszönöm mindenkinek még egyszer a közös játékot, március végén újra sorsolunk! Remélem legalább ennyi munka készül el a következő hónapban is!

5 megjegyzés:

F.Gina írta...

El sem hiszem :)) Köszönöm ! Írok mélt !

Marika írta...

Gratulálok a nyertesnek!!!:)

Névtelen írta...

Gratulálok! :-)

Jutus írta...

Gratulálok Gina!!!:)

F.Gina írta...

Nagyon boldog névnapot kívánok !