2009. febr. 18.

Pest képekben

...szóval amikor a múlt héten a varrógépet a szakszervizbe kellett vinni, korábban odaértem, így "kénytelen voltam" (gépestül) átsétálni a szembenlévő olcsó méteráruba.
Itt került a táskámba a hímzett vékony anyag(nak látszó tárgy), és egy vastag műbőrszerű steppelt valami, amiből majd táskát szeretnék. Hozzá bélés, és egy kis darab organzaszerű valami, amiből a Colette-féle kosárkákat készítettem.

A gép leadása után átsétáltam a West-end-be, megkerestem az Éva kézimunkát. Amit, mint a fenti kép mutatja, sikeresen megtaláltam...
A Meseboltban muszáj volt vennem filceket, ragasztós flízt, és néhány japán valamit (asszem mások anyagnak hívják :-)) )
Még itthon felírtam a színátmenetes cérnáim kódjait, így célzottan tudtam kiegészíteni a készletet, ill. a fogyóban lévőket pótolni. Bizony, már fogyott el néhány spulni! Pedig csak spéci helyekre használom őket.

2 megjegyzés:

gubike írta...

Szépek ezek az anyagnak látszó tárgyak. Én is mindig eldöntöm, hogy nem hordok többé tengerbe vizet, de aztán általában elcsábulok.

Szera írta...

A filcek biztosan gyönyörű színűek, mostanában sokkal jobban érdekelnek, mint régen és gondolom jobb minőségűek, mint az a vékony barkácsfilc. Sok szép dolgot készíts belőlük!