2008. szept. 12.

Életjel

Bár alapvetően elhatároztam, hogy a foltjaimról vezetek naplót, sajnos nem tudok olyan gyakran bejegyzésre érdemest produkálni, mint terveimben szerepel.
Viszont látom érdeklődésteket, hogy rendszeresen bekukkantotok hozzám - nagyon hálás vagyok érte! :-))) Ezért itt egy kis életjel a házunk tájáról:

Szokjuk egymást, mármint a munkahely és én, illetve próbálom a kölkek életét, külön- és egyéb óráik tömkelegét összehangolni. A két nagylány osztályában nem sikerült az SzMK-tól megszabadulni.
Szóval zajlik az élet, mint minden átlag családban....

Múlt szombaton feljutottam Pestre, a kultúrquiltes találkára. Hatalmas feltöltődés volt, egy nap, ami sallangok nélkül arról szólt, amiről kellett. Már mindenki (itt is) elzengte a dicshimnuszokat, én csak idézni tudom őket. A pesti lányoknak pedig innen is külön köszönet, hogy összeállítják a "műveket"! :-)))

Azért varrogatok is, elkészült a Dévára menő egyik takaró. A fényviszonyok miatt még fotó nem készült róla, de majd jön!

A múltkor jól bevált a "to-do" lista, a tennivalóim jegyzéke, inspirált a haladásban. Következzék most egy újabb:
  • kék hegyek - takaró Dévára szintén, keretezés, rétegezés, tűzés, pánt
  • okt. elejére felkészülni egy tanfolyami előadásra, amit én tartok Csodálatos hegyek címmel
  • kultúraquilt Magyarországról okt. végéig. Nehéz dió!!
  • félkész "rag" táska - befejezés
  • farmerszár-szütyők
  • lila gyöngyös nadrágszár-tarisznya
  • fehér "rag"-tarisznya
  • karácsonyi to-do lista
  • Lynette Anderson hímzései (1/2 azaz fél db van készen!)
  • tengerparti keresztszemes
  • tutorialok: lógó pzs-tartó, csillagminta, kétrekeszes bármitartó a'la Borcsamama, Tilda-féle neszesszer - remélem, mást nem ígértem!
  • PIF-1, 2, 3

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Szervusz, kedves! Épp a napokban gondoltam Rád! Jó, hogy életjelet adtál magadról:-)
Kitartást és sok örömöt a munkádban!

martimez írta...

Türelmesen várok,tudom ,min mehetsz keresztül!!!...vajon miért is...?Halkan azért megsúgom,én már megbántam ,mint a kutya...még lett volna 3 "ártatlan "kis esztendőm.

b_ildikó írta...

Nekem most egyelőre tetszik. Még nincs nagy forgalom, jó a társaság, rendes a főnök, jó a fizetés. A saját kis különidőmet sajnálom egy kicsit, viszont most úgy tűnik, összeszedettebb vagyok, kevésbé folyik ki az idő a kezem közül.

martimez írta...

Szerencsés vagy ,itt egyre cifrább a tulajdonos igénye,s ez nagyon nem tesz jót a lelkivilágomnak.Kamerán keresztül bármikor betekint a kis "befektetésébe" és van pofája azt mondani,hogy lassúak vagyunk...jó mi?

Monika írta...

Szia Ildikó!Jó hallani Rólad!!!!
Annak is örülök,hogy jól érzed Magad a munkahelyen.Én jelenleg ritkítanám a munkanapjaimat...Annyi minden elmarad és hamar elfáradok.:(((

Zelnice írta...

Ez nagyon sok dolog,de biztos győzöd majd!
Egyszer már én is mentem visza 5 év után,ez felannyi mint a tiéd,de így is sok volt,sokk volt visszaszokni.Mondjuk zenésznek 5 év az nagyon sok,most mihelyst tehetem majd ( értsd nem lóg állandóan a cicin ) megyek kicsit vissza.