2010. máj. 1.

Fejezzük be együtt - áprilisi pályamunkák

Nem tudom, mi az oka, talán nem szólt a figyelmeztetés néhány napja.... Gondolkodtam is azon, hogy határidőt hosszabbítok. Aztán úgy döntöttem, hogy mégsem...
Ebben a hónapban 12 versenyző jelezte, hogy elkészült a kitűzött munkájával (és néhányan jelezték, hogy ezt a hónapot kénytelenek kihagyni...). 

Mindenesetre nagyon-nagyon örülök a 12 "pályázónak" is, főleg az újaknak! :-)))

Tehát a munkák:
Borcsamama

...és idézet a leveléből:

Szia Ildikó!


Már megint utolsó pillanatra hagytam a fotók küldését, de annyi minden egyéb is összejött.
Sőt, most még ráadásul kicsit renitens is leszek, de azt gondolom, hogy  a "gyerek  UFO"  is UFO, és mivel Tihanyból szinte mindent befejezetlenül hoztam haza, így most ezekkel nevezek az áprilisi játékra. Így legalább ezek nem fognak még egy év mulva is a fiók mélyén kuksolni.
Tehát volt egy párna, aminek az előlapját is csak félig tudtam megcsinálni varrógép generálozás miatt. Ő készen ilyen lett.
Mivel a négy neszeszeremből is csak egy készült el a táborban, így az lesz a másik versenyzőm. Íme a négy neszeszer,  egy  szabásmintával.
Mindenkinek sikeres versenyzést és további szép napot Borcsa


4. Levydia 5. Ritafoltok 6. Sztanev Annamária

Ebben a csoportban két új versenyző is van, Kreamesi blogját meg tudjátok látogatni, Annamária leveléből pedig itt egy idézet:
 Szeretném megköszönni ezt a motiváló játékot. Nemcsak nekem szerzett örömöt. A képen látható kerek doboz édesanyám varrósdoboza volt, ennek a felújításába kezdtem bele ősrégen nagymamám és dédmamám blúzanyagainak, horgolt csipkéinek felhasználásával. A várva várt eredmény rájuk emlékezteteti családtagjaimat. A tető elkészítése kihívást jelentett számomra és be is fogok szerezni valami foltvarrós irodalmat, mik is ebben a technikában a praktikák.
Az újjászületett doboz feladata: UFO-tartó:), tehát fogok még jelentkezni.
Szeretettel üdvözlöm Annamária


 1. Panna Gödről 2. Kisjutus
5. Marika 6. Judit Gödről

 Ezt írta Judit:
Szia!
Az e havi választottam két párna volt. Az eleje motívumok már régen megvoltak, most kaptak virágos keretet, hátlapot, belső párnát ( a pakolás közben még találtam elfekvő párna eleje "készletet" , úgyhogy lehet hogy ezzel folytatom a jövő hónapban is)
Szia, Judit Gödről

Ezt pedig Panna :-))) :

Csókolom!


Befejeztem az e havi ufot,most egy virág került sorra.
Ezt egy blogon láttam meg,akkor még teljesen új minta volt.
Elkezdtem de félbe maradt,és most megvarrtam.
A Keresztmamámnak lesz kitűző.


      Panna Gödről


 Nagyon köszönöm mindegyikőtök munkáját!

Mivel most a jelentkezők közül mindenki varrós (vagy varr is), ezért a festett anyagaimból állítok össze egy kis csomagot a nyertes részére. Sorsolás és ajándékbemutatás később....

Nagyon szép hétvégét mindenkinek! :-))5 megjegyzés:

kiseri írta...

De jó látni ennyi szépet! Én kicsit elcsúsztam a sürgőssévált babaholmikkal, így az ufok még keringenek az űrben... egy Hanna-féle hímzés lett volna befejezve-keretezve. Majd májusra...:) vagy sem:) de gratulálok a termékeny alkotóknak, különösen Pannának!:)

ezkriszti írta...

És Te? Egy ici-pici ufót sem? Vagy rosszul olvastam?

Ida13 írta...

Az én pályázatom nem játszik? :( Sajna a mail-címedet továbbra sem láttam, de hagytam megjegyzést korábban.

editsokadik írta...

Sajnos ebben a hónapban (vagyis már az előzőben)én is elcsúsztam a fotózással, amikor meg (30-án délután) eszembe jutott, már olyan fáradt voltam, hogy lemondtam arról, hogy teljesítsem. Sorry Ildi, majd májusban inkább hamarabb elküldöm, nem várok hó végéig. Gratula a kitartóknak és az új versenyzőknek!

akiram45 írta...

Köszönöm, nagyon örülök a gyönyörű anyagoknak:)))