2010. febr. 23.

Üzemlátogatás

Szóval az úgy volt, hogy van nekem egy férjem, aki szeret(ne) nyerni. Lottón, nyereményjátékokban, visszaküldős ezmegazokban. Dehátugye a nagy számok törvénye alapján ez igen ritkán sikerül neki. Így ezeket a ritka alkalmakat nagyon megbecsüljük! :-)

Történt a múltkor, hogy kapott értesítést túrórudiéktól, hogy (a Vespa robogó helyett - merthogy ő arra pályázott volna) nyert egy kétszemélyes gyárlátogatást !Mátészalkán!. (Pesttől Pestig van fuvar az összes nyertesnek.) Amiugye nem itt van. Viszont van itt 4 gyerek is. Melyiket vigye? Bármelyiket választja, országos sértődés lesz a másik háromnál. Azt ugyanis elfelejtettem mondani írni, hogy korlátlan túrórudifogyasztással jár. Mármint az út oda, az út vissza, meg a gyárban is. Döntés: a két felnőtt megy.

Szó szót ill. telefont követett, és egy ártatlan kérdést tettünk föl a szervezőknek. Mi lenne, ha vinnénk az összes gyerekünket? Jött a válasz, hozhatjuk őket is. Éppen suliszünet volt (különben nem kértük volna ki őket), így össznépileg fölautóztunk székesfővárosunkba, átszálltunk a különbuszra, és kezdetét vette a korlátlan rudifogyasztás! :-)

Érdekes volt az üzemlátogatás. Izgalmas volt látni a futószalagon az ezerszámra sorakozó először pucér rudikat, a csokifürdőt majd a csomagolóberendezést. Itt is korlátlan fogyasztás volt, a hidegtálakból már alig bírtunk enni. :-)
Hazafelé sajnos az utolsó 100 kilométerre már elfogyott a buszon a  rudi. Rosszul mérték fel a vendégek kapacitását... :-)

Köszönjük pöttyös! Egyik gyerekem szavaival élve: Életreszóló élmény volt!!! :-))))))

(fotó nincs, mert nem lehetett... pedig az ebédlőben a terítő, a függöny, minden pöttyös volt...)

4 megjegyzés:

szkornelia írta...

Wow... De szeretnek en is egyszer egy ilyenben reszt venni!!! :)

Monika írta...

Ez nagyon jó!!!!Végre valakinek jutott egy jó élmény is családostúl!nemhiába szeretjük a Pöttyös Rudit.:)

Erika írta...

Aztaaaa! ez szuper lehetett!!! igazán örülök nektek!:) és azért kicsit irigykedek is...:)

Dick0369 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.