2009. jún. 24.

Hadiállapot

...tört ki nálunk.


Végre (?) megérkeztek a festők, hogy a lakás egyik felét és annak külsejét egy kicsit kicsinosítsák. Eddig a szobákban dolgoztak, most folyosó/lépcsőház/mosókonyha kombó következik.

A szobák tartalmát még el tudtuk valahogy pakolni, de a kinti cuccok a földszinten a nappali/ebédlő maradék négyzetméterein landoltak. Lóugrásosan tudunk közlekedni....

A szobákat már lehet takarítani. A nagylányok természetesen mikor vannak táborban?


Bingó. :-)))) Ezen a héten (is). Annyira még futotta a drága idejükből, hogy a színeiket kiválasszák. (Igaz, az egyikük itthon alszik azért...)
Vasárnap jöttek meg egy bicajos táborból. Anya mint a güzü mosott (a pakolás mellett), másnap reggel a nagylány bájosan megegyezett a festőkkel, aztán loholtunk a vonatra felpakolni őt meg a csomagjait. Most egy hétig rophatja a népit - mármint a táncot...
Az ovist nagy előrelátóan gonosz anya módjára bennhagytam az intézményben. Most jobb neki ott, és én is nyugodtabb vagyok így. Elég egy gyerek most láb alá.


De azért szépülünk. Selejtezünk, ritkítjuk a holmik sűrűségét, ami nagyon régóta aktuális volt már.

Néha jut egy pici idő a virtuális világomban is körülnézni, örömködni új babáknak, gyönyörködni szebbnél-szebb alkotásokban, álmodozni az én új alkotásaimról is.

Nincsenek megjegyzések: