2009. máj. 6.

Ajándék szünet

Érettségi szünet. Kinek az izgulás, kinek a megmérettetés, kinek a pihenés néhány napja ez a pár nap.


Nekünk még egyelőre a pihenés napjai voltak. Felkerekedtünk, s meg sem álltunk Sümegig. Sikerült idén is változatos progamot összeállítani, a változékony időhöz méltót. :-)
Volt víz felettünk, alattunk sőt volt amikor körülöttünk is....

Eveztünk Tapolcán a barlangban. Körbejártuk a Badacsony hegyét, s közben tesztelve az esőkabátok hatásfokát gyönyörködtünk a Balaton fény-árnyék játékában.
Bevettük Sümeg várát. Itt nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy nagycsaládosként a gyerekek ingyen jöhettek be, csak a felnőttjegyeket kellett megvenni. Alaposan felkészültem az útra, de erről nem volt infóm. Sőt bevettük Somló várát is!

Elmaradhatatlan programunk ilyenkor a fürdés. Újabb kedvenc került fel az élményfürdők listájára, Kehidakustány. A 94 méter hosszú csúszdán kivétel nélkül mindenki lecsúszott kicsi családunkból, volt akinek szinte másból se állt a napja...
Még a 10 dekányi plusz gipsszel rendelkező nagylány is csúszott (jobb középső ujj, belenyúlt a kosárlabdába) . Igaz, a sodrófolyosóban egy kicsi megmerült, mint azt a nap végén töredelmesen bevallotta...

Hazafelé belefért még Herenden egy kis porcelánrózsa-készítés is.



Most már jöhetnek a szép csendes hétköznapi tennivalók, elemeink feltöltődtek! :-))

1 megjegyzés:

Abile írta...

Dejóóó lehetett! Tapolcán mi is jártunk tavaly nyáron, a gyerekeknek fantasztikus élmény volt az evezés a barlangban! :o) Tényleg jól feltöltődhettetek ennyi jó kis programtól! :o)