2009. ápr. 22.

Úúúújra foltvarrás! :-)

Már nagyon hiányzott az "igazi" alkotás. Visszanéztem a bejegyzéseimet, és utoljára március elején varrtam az ÖKOszatyrokat, azóta semmi említésre méltó.

Dolgozom az "új életemen" :-), két irányba indulok egyszerre, mindkettőhöz van több-kevesebb előkészülnivaló.
Az egyik a helyettesítő gyógyszerészkedés. Végre érvényes a működési nyilvántartásom (aki hasonló cipőben jár, az tudja, hogy nem kispiskóta a HIVATALnál normálisan elintézni), készültek névjegykártyák, összeállt a dossziém mindenféle hivatalos papírral. Számlaképes lettem - ill. a zuram, és ő fog megbízni a munkákkal. :-) Az ő meglévő vállalkozói igazolványára pakoltattunk fel egy csomó új tevékenységet.
Apropó, névjegykártya. Nagyon klassz kis szerkesztőprogit találtam, gyorsan mutatósan el lehet készíteni házilag is.

A másik út maradjon egyelőre meglepetés! :-))) Az sokkal több előkészületet igényel, járatlan még az út, de nagyon élvezem!

Szóval vissza az alkotáshoz. Végre egy csomó elmaradást pótolva (a PIF-ek is már postára adva!!) újra varrhatok saját örömömre. Sógornőm válogatott ki néhány anyagot, hogy azokból hozzak össze egy mappaborítót. Hááát, lecke feladva...
De én szeretem a kihívásokat! :-)


Most itt tartok. Gépi trapuntó kerül középre (ha találok megfelelő mintát).

1 megjegyzés:

Mamis írta...

Nagyon szépen köszönöm a "PIF" ajándékot.Nagyon tetszik! Amit még mondani szeretnék azt a blogomban megtalálod!Mégegyszer köszönöm!